Házhozszállítás díja

10.000 Ft feletti rendelés esetén minden csomagot INGYENESEN szállítunk házhoz és GLS CsomagPontra az ország egész területére. 10.000 Ft alatti rendelés esetén a GLS házhozszállítás és GLS CsomagPontra kézbesítés díja 990 Ft.
Ez alól kivétel a termékcsomagok. A 10.000 Ft alatti termékcsomagokat is ingyenesen szállítjuk. Termékcsomagok megtekintése: Termékcsomagok

Rendelés után a csomagot 2 munkanapon belül a GLS szállítja ki munkanapokon 8-17 óra között. Ha reggel 9 óra előtt adod le a rendelést, akkor a csomagod már másnap nálad van.

A kiszállítás napján reggel a GLS email-ben és SMS-ben elküldi a kézbesítés időpontját 3 órás időintervallumban.

Ha nem felel meg a cím, a kiszállítási nap, vagy az időpont, akkor ebben a reggeli emailben és SMS-ben található telefonszámon lehet hívni a futárt a változtatásokért. Ha nem veszi át senki a csomagot a megadott címen, akkor még kétszer próbálkozik a futár a kiszállítással, elsőnek a sikertelen kiszállítás után 2 munkanappal. Ez alatt az idő alatt a GLS email-ben megadott linken bármikor megváltoztatható a kiszállítási nap vagy cím.

Fizetési mód

Utánvétes fizetés, bankkártyás fizetés és banki átutalás választható. Bankkártyás és átutalásos fizetés esetén 100 Ft kedvezmény jár a végösszegből. További információk az ÁSZF-ben.

Halottál már a Kozmetikum Neked Klubról?

Exkluzív heti nyeremények, kedvezmények, kizárólag tagok számára! Most csatlakozás mellé 10% kedvezményt adunk első vásárlásodból!